Сдружение със зов за помощ в Петрич, бяха обвинени и отрязани

Ловци и рибари се събраха на ловна вечеринка на пл. “България”
December 19, 2018
Игнажден е! Съветниците от Сандански приеха каузата на Сдружение “Защото можем”
December 20, 2018

Общинските съветници не отразиха молбата на Сдружение “Защото можем” на днешната сесия на ОбС – Петрич. Ето и думите, които зачете 17-годишната Кирилка Гогушева, която не само е член на сдружението, а е едно от изявените деца на град Петрич.

Ето и какво прочете Кирилка на съветниците на днешното заседание в Петрич: Една житейска мъдрост гласи, че „Животът не струва нищо, но нищо не струва колкото живота“! Той се дава само веднъж и трябва да се живее така, както изисква естествената човешка същност. Простичко! Щастливо! Заобиколени от скъпите за нас хора! Уважаеми господа общински съветници, Ние, избирателите, гласувахме доверие във Вас! И Ви повярвахме! Днес три деца имат нужда от надежда! Това са Крум Николов от село Първомай, Йоана Иванова от село Яворница и Борислав Мицков от село Коларово. Нуждаят се и от вашата не само морална, но и финансова подкрепа! Обществената длъжност, която заемате Ви дава свещеното правомощие да помагате на хората от нашата община!

Ние от Сдружение „ЗАЩОТО МОЖЕМ“ знаем, че колкото и важна е длъжността ВИ, толкова е и благословена! Не са нужни изтъркани фрази, че по „Коледа стават чудеса“! Достатъчно е да отворите сърцата си и да бъдете съпричастни към една идея, която обединява цялата община! Разчитаме на Вас! На всеки един от Вас ще бъде предоставена нашата банкова сметка, по която може да дарите средства за Крум, Йоана и Борислав! На 3 януари 2019 година ще обявим публично даренията и веднага след това ще бъдат разпределени и преведени по равно на тримата! Благодарим за отделеното време!

Leave a Reply

Your email address will not be published.