Игнажден е! Съветниците от Сандански приеха каузата на Сдружение “Защото можем”

Сдружение със зов за помощ в Петрич, бяха обвинени и отрязани
December 19, 2018
Слави Трифонов извика д-р Алексиев! Протест на днешното заседание в Сандански
December 20, 2018

Днес членове на Сдружението “Защото можем” решиха да представят каузата си, с която искат да помогнат на трите нуждаещи се деца от селата Първомай, Коларово и Яворница пред местния парламент и в Сандански.

За разлика от управниците в Петрич, управляващите от Сандански приеха присърце инициативата, като изслушаха написаното от тях. Председателят на ОбС – Сандански, г-н Георги Георгиев прочете молбата на сдружението, което предизвика интереса, въпреки, че децата не са от общината.

Сред присъстващите хора на заседанието имаше и гости, които потърсиха банковите сметки в случай, че решат да помогнат. Преди да започне заседанието общинският съветник Иван Терзиев поздрави членовете на Сдружение “Защото можем”. “Днес е светъл празник, бъдете живи и здрави. Когато става въпрос за нуждаещ се, помогни му, за това и ние ще помогнем”, сподели Иван Терзиев.

Също така и Председателят на ОбС Сандански сподели, че доброто няма място, ден и час. “Когато правиш добро няма значение от къде е дадения човек или животинче. Прави добро, а пък рано или късно то ще ти се върне. Бог гледа!” сподели Георги Георгиев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *