ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СДРУЖЕНИЕ „СПОРТ И СИГУРНОСТ”, КОСТАДИН СТАНОЕВ: ДА ПРЕДИЗВИКАШ И ПОБЕДИШ СЕБЕ СИ Е НАЙ-ТРУДНОТО НЕЩО И ЗАТОВА ТЕЗИ СРЕД НАС, КОИТО ГО МОГАТ СА ТАМ, КЪДЕТО ДРУГИТЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ.

Андон Тотев осъден да плати 2000 лева адвокатски хонорар
June 16, 2016
113 свободни работни места са обявени тази седмица в Бюро по труда Сандански
June 29, 2016

КОГАТО ЗНАЕШ КОЙ СИ , КОГАТО ЗНАЕШ НА КЪДЕ СИ СЕ ЗАПЪТИЛ И КАКВИ СА ЦЕЛИТЕ ТИ, УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН.

За трета поредна година в гр.Пловдив се проведе предизвикателството MURPH. То се организира по повод отдаване на почит към загиналите Български парашутисти от специалните части в операция Иракска свобода 2003 – 2008 година. Предизвикателството MURPH носи името на лейтенант от военноморските сили на САЩ – Майкъл Патрик Мърфи. Той е служил в специалните части, така наречените МОРСКИ ТЮЛЕНИ в Пърл Харбър. За неговата смела проява по време на операция (червени криле), която е организирана срещу високопоставен шеф на талибаните в Кунар, в близост до границата с Пакистан, той получава през октомври 2007 г. посмъртно медал на честта, най-високото отличие на военните сили на САЩ.

… в предизвикателството се включиха бивши и настоящи военни, спортисти, фитнес маниаци, младежи, момичета и жени. Участие взеха и членове на сдружение „Спорт и Сигурност”, гр.Сандански. Това бяха смелчагите Марио Василев и Ради Коцев, които покриха норматива под парещото слънце в града на тепетата и температура над 40 градуса.

 

Те показаха нечовешка издръжливост и воля присъща само на българите. Мърф е едно изключително зрелищно предизвикателство за човешкото тяло показващо силата и волята на духа. Упражненията се изпълняват задължително с бронижилетка или тактическо оборудване с тегло 10 кг.

Физическия кросфит комплекс се състои от:

1,6 км. крос
100 набирания
200 лицеви опори
300 клека
1,6 км крос

Няколко едри мъжаги и едно момиче колабираха в жегата, но това не попречи на състезанието да продължи. Някои от от тях дори искаха да изкарат до край, след като се възстановиха, но лекарите им забраниха да го правят. Всичко започна в 10ч. часа сутринта с отдаване на почит на загиналите български бойци по целия свят. Предизвикателството завърши късно следобед, а всеки един от участниците получи сертификат и награда. Това сподели пред репортер на медията Председателя на сдружение „Спорт и Сигурност”, Костадин Станоев.

[nggallery id=1]

Leave a Reply

Your email address will not be published.