Последни разкрития за мелето с автобус на “Тракия”! Почти всички хора са спели, но чули силен тропот и трясък…

Румяна Арнаудова разкри какви пари е прибирал шефът на КАТ – Благоевград Данаил Стоицов
May 23, 2018
Митко Петров: Сандански ми е един от любимите градове в България
May 23, 2018

“Почти всички хора в автобуса са спели и са чули много силен тропот и трясък на няколко пъти. Явно това е при удара на обръщането на автобуса. Най-важното е, че няма загинали”, заяви говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ-София Катя Сунгарска пред “Фокус”.

Тя допълни, че сигналът за катастрофата е подаден в 7:12 часа сутринта. Изпратени са четири линейки, като първата е била на мястото в 7:21 часа.

Най-тежко пострадал е 60-годишен мъж, който е с черепно-мозъчна травма и в шок. Него първо хоспитализираме в УМБАЛ „Св. Анна“-София. Пострадали са и две жени – на 24 и 46 години, които са с наранявания на долните крайници. Тях сме хоспитализирали в „Пирогов“. Има и 4-годишно дете, което няма видими наранявания, но е със силен уплах и също е закарано в „Пирогов“, за да му се окаже адекватна помощ.

Трима души са с по-леки, не животозастрашаващи наранявания. Те са в ИСУЛ. Общо 12 души са хоспитализираните, като за 4 човека „Пожарна безопасност и защита на населението“ ни помогна много“, обясни Сунгарска. По думите ѝ те са с леки наранявания и ПБЗН ги е откарала в УМБАЛ „Св. Анна“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.