Парк хотел „Пирин“ е “Най-добрият СПА хотел за 2018 г.”

Ето в кое село в Пиринско се усеща само спокойствие, тишина и любов
February 14, 2019
Благоевград отново излиза на протест
February 15, 2019

Златният приз бе присъден на елегантния 5-звезден хотел по време на Международно изложение „Ваканция и СПА Експо“

За поредна година „Шарлопов Груп” участва в най-мащабния туристически форум в България, събирателна точка за професионалистите и широката общественост – Международно изложение „Ваканция и СПА Експо“. „Шарлопов Груп“, брандът, който през 2019 г. отбелязва 20 години от създаването си, впечатли с елегантен и стилен щанд, едно от притегателните места на събитието, на който гостите имаха възможност да получат информация за всички хотели, обединени от марката.

 

По време на международния форум Парк хотел „Пирин“, част от веригата „Шарлопов Груп“, възхити присъстващите с модерното си представяне и иновативните си идеи. Желанието за развитие и видимите резултати през изминалата календарна година получиха отлична оценка от авторитетното жури, което му присъди Златен приз и го обяви за Най-добър СПА хотел за 2018 г. Наградата бе връчена на г-жа Бояна Шарлопова.

Г-н Иван Терзиев, управител на Парк хотел „Пирин“, сподели, че „Златният приз е поредното престижно отличие за Парк хотел „Пирин”, следствие от мисията му да осигурява на гостите си вдъхновяващо и незабравимо преживяване чрез разнообразни варианти за отдих и СПА туризъм. Гордеем се, че многобройните титли, които хотелът получава както на национално, така и на международно ниво, се дължат на нестихващия стремеж към динамично развитие и ясната визия за постигането му. Вече 20 години „Шарлопов Груп“ неотлъчно следва концепция, в чиято основа е съчетанието от иновативно мислене, вдъхновяващи предложения, безкомпромисно качество, екипна работа и професионализъм. Комбинация, която е високо ценена от нашите гости.“

На щанда на стилния 5-звезден Парк хотел „Пирин“ Георги Митрев, мениджър “Маркетинг и продажби“, сподели интересни факти за хотела, гордеещ се с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканции, който е популярна дестинация сред ценителите на първокласните преживявания. Заедно с над 380 водещи туристически компании, културни центрове, сдружения и хотели от над 25 държави „Шарлопов Груп“ представи атрактивни предложения за почивка и активен туризъм, с които над 20 хиляди човека имаха възможност да се запознаят. Акценти в тазгодишното издание на форума бяха здравният и виненият туризъм, изключително актуални за живописния район на община Сандански.

По време на водещото международно туристическо изложение, което се проведе за 36-та година, екипи от хотелите от веригата “Шарлопов Груп“ имаха възможност да обсъдят с представители на бизнеса, хората с интерес в туристическата индустрия, както и със студенти актуалните тенденции в туристическия сектор. Под формата на дискусии и неформални разговори бяха анализирани вдъхновяващи идеи, начини за предоставяне на качествено професионално обслужване в съответствие с европейските браншови стандарти и съвременните изисквания на обществото, както и методи за развитие на туризма в България.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.