Община Петрич започна подготовката за церемонията „Спортист на годината“

Ресторантьори: Зелен сертификат за всички или цялостното му отпадане
January 5, 2022
Правителството смени 9 областни управители
January 5, 2022
👉Публикувани са на страницата на Община Петрич – www.petrich.bg карти за номиниране на изявени и заслужили спортисти и треньори, а също и на спортни клубове с успехи през 2021 година. 👆Крайният срок за попълване на картите е 1️⃣0️⃣ януари (включително).
Номинациите са за:
👉„Спортист на годината – деца“,
👉„Спортист на годината – юноши и девойки“,
👉„Спортист на годината – мъже и жени“,
👉„Треньор на годината“ и
👉„Отбор на годината“.
Номинации могат да правят всички спортни клубове, спортни журналисти и граждани, обичащи спорта.
👆Картите за номинации се предават по следните начини: 👉по електронен път на ел. поща: oa_petrich@mbox.contact.bg; 👉в сградата на общинска администрация в деловодството или в стая 3️⃣1️⃣2️⃣ . Обобщена информация за номинираните спортисти, треньори и отбори ще бъде публикувана на сайта на община Петрич и на visitpetrich.com до 1️⃣4️⃣ януари.
❗️За да бъдат класирани номинираните спортисти, треньор и отбор на годината, кметът назначава комисия, в чийто състав влизат общински съветници, служители на Об А, спортни журналисти и общественици. Всеки член на комисията класира номинираните спортисти от 1️⃣-во до 3️⃣-то място чрез попълване на анкетна карти. Обществеността също участва в класирането чрез гласуване на visitpetrich.com. Вотът на публиката се счита за един глас в крайната подредба за спортист на годината в трите категории, за треньор на годината и за отбор на годината. Комисията, назначена със заповед на кмета, може да предлага и специални награди.
Връчването на наградите ще бъде на 2️⃣1️⃣ януари, когато ще се състои и церемонията „Спортист на годината“ за община Петрич.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *