Кръстьо Шошев от Петрич: „Животът ми ще се преобърне на 180 градуса”

Нова техника за чистота в Сандански
July 31, 2018
Спорт Вилаж започна подготовката с лакомства
August 1, 2018

54-годишният Кръсто Шошев от Петрич е големият късметлия, който спечели джакпота в играта „Лото 6 от 47“ на 29 юли.

Правилното предвиждане на шестте печеливши числа му донесе 2 милиона лева, включващи къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай.

Щастливецът е осмият милионер в Национална лотария от началото на годината. Чек за страхотната печалба му връчи Захари Бахаров.

Късметлията работи като шофьор. Участва в играта „Лото 6 от 47“ от години с едни и същи числа, дадени му от неговия баща. Всеки ден гледа тегленето на любимата си игра, а ако случайно го пропусне, задължително проверява дали не е изтеглена неговата комбинация. В късметлийската неделя Кръсто отново е бил пред телевизора. За негова изненада числата излизат едно по едно и го превръщат в най-новия милионер на България.

„Чувството е прекрасно. Подсъзнателно съм вярвал, че рано или късно ще спечеля“, признава щастливецът. Първоначално семейството му не е повярвало, че е уцелил и шестте печеливши числа.

„Животът ми ще се преобърне на 180 градуса. Оттук нататък мисля, че ще бъде по-лек и по-добър“, казва късметлията. С парите Кръсто ще погаси кредитите си и ще помогне на децата си, които живеят и учат в Англия. Планира да започне собствен бизнес, в който ще вложи част от парите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.