Спорт Вилаж започна подготовката с лакомства

Кръстьо Шошев от Петрич: „Животът ми ще се преобърне на 180 градуса”
August 1, 2018
Борисов и Заев на крак в Благоевград за 115-годишнина от Илинденско-Преображенското въстание
August 1, 2018

Тази сутрин частната школа “Спорт Вилаж” на Йордан Тушев започна подготовка с много положителни емоции. Малките футболисти от Сандански направиха първа тренировка, която започна с молитва за здраве и благоденствие от отец Антон.

След тренировката децата бяха почерпени с две огромни торти с логото на школата, вкусни питки и натурални сокове. Децата се зарадваха на тортите и пожелаха на треньорите си всяка година така да започват сезонита. Школата вече надхвърля 100 деца, които тренират, а днес бяха около половината на терена в жк. “Спарткак”, поради летните почивки по морета и балкани.

“Пожелавам на децата от школата да бъдат здрави, усмихнати, ентусиазирани и да нямат контузии. Силно се надявам тази година да постигнем още успехи, както и децата да надграждат качествата си. В град Сандански определено има талантливи деца, които имат желанието да се развиват в този спорт. Не малко футболисти са тръгнали от пиринския край, което ме радва още повече и ме мотивира да настоявам за развитието на децата”, сподели Йордан Тушев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.