Кирил Котев: Нека запазим парка на Сандански и да покажем, че има теми, които стоят над партийните интереси!

Бъдещи първокласници заведоха Баба Марта при кмета на с. Склаве
February 28, 2020
Голово шоу между Изтребител Ново Делчево и Орел Лебница
February 29, 2020

Бившият кмет на Община Сандански – Кирил Котев коментира най-актуалната тема в Сандански, а именно бъдещето на парк “Свети Врач”. Ето какво написа той в личния си профил:

Следях диалога през последните дни и не мога да остана безучастен към една кауза – защитата на парк „Св. Врач“ и продължаване на неговото развитие.

Бяха нужни няколко години упорит труд, през които общинска администрация, общински съвет и проектанти извървяха нужните стъпки за запазване на парка на град Сандански в границите, в които хората го познават.

Беше трудно да спрем строителството, защото когато постъпихме в длъжност преди 4 години, вече имаше разрешени инвестиционни намерения. Но го направихме. Пътят за постигането беше много дълъг. Остана само последната стъпка – решението на Общински съвет за одобряване на Подробния устройствен план. Само така, веднъж завинаги, ще се прекратят желанията на различни лица парк “Свети Врач” да бъде застроен.

Призовавам общинските съветници – не се разколебавайте от спекулации и неистини! Защитете най-голямата ценност на града ни! Нека запазим парка на Сандански и да покажем, че има теми, които стоят над партийните интереси!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *