Голово шоу между Изтребител Ново Делчево и Орел Лебница

Кирил Котев: Нека запазим парка на Сандански и да покажем, че има теми, които стоят над партийните интереси!
February 28, 2020
Осем попадения в двубоя между Долно Осеново и Поленица
February 29, 2020

Дербито на върха в V-та лига между Изтребител Ново Делчево и Орел Лебница завърши при резултат 3-3. Головото шоу зарадва всички футболни фенове на стадиона в с. Ново Делчево, които се насладиха и на красиви попадения.

Гостите от Лебница откриха резултата още в 6-та минута след попадение на Илия Каталски. В 10-та минута Боян Атанасов се вкара за 2-0, а две минути по-късно Венци Стоянов намали резултата за 2-1. До края на първото полувреме гостите пресираха, но така и не отбелязаха попадение. В края на полувремето най-чистото положение за “орлите” бе на Боян Атанасов, който излезе сам срещу стража на домакините, но уцели греда.

През второто полувреме двата отбора отново търсеха пътя към попадението, но защитниците си вършеха страхотно работата. В 59-та минута Илия Каталски вкара второто си попадение за 1-3. След аванса, който имаха гостите се прибраха в защита и залагаха основно на контраатаки. Стража на гостите Крум Христов направи поредица от страхотни спасявания, които запазиха преднината до средата на второто полувреме.

В 76-та минута Венци Стоянов намали резултата на 2-3, а в последната минута вкара невероятно попадение в сглобката за 3-3.

След днешното реми домакините от Делчево остават на 1-во място, а “орлите” остават втори.

Играч на мача: Венци Стоянов

1 Comment

  1. uri says:

    KYP ЗА OPEЛ! Само изтребител и бело!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *