Зам.-министър Манолев на 3-ти март: Да помним кои сме и да гледаме напред с високо вдигната глава. Имаме хиляди поводи да се гордеем

Честит 3-ти март, българи!
March 2, 2018
Леко ПТП в Сандански заради пешеходци
March 3, 2018

Когато говорим за нашата национална гордост, трябва да обърнем поглед и към настоящето, и бъдещето. Защото и днес ние имаме хиляди поводи да се гордеем, че сме българи. Това каза заместник-министърът на икономиката Александър Манолев, който бе гост на официалните чествания по случай 3-ти март в Община Сандански. Той подчерта, че подвигът на воините, извоювали Освобождението и на хилядите след тях, защитавали нашето Отечество, никога няма да бъде забравен. „Трябва да помним и да гледаме напред с високо вдигната глава, защото и днес ние като нация имаме постижения в редица области“, допълни Александър Манолев.

„Като зам.-министър на икономиката мога дълго да говоря за български примери в икономическата област на отделни личности или предприятия, които побеждават световната конкуренция в сферите, в които работят“, каза Александър Манолев. Той обърна внимание и на децата, и младежите от Сандански, които прославят България на редица състезания и конкурси. „По отделно това може и да са малки примери. Но когато ги съберем ще видим, че те са извор на национална гордост и патриотизъм“, подчерта зам.-министърът.

Честванията в Сандански започнаха от Паметника на загиналите във войните, където бяха поднесени цветя в памет на борците за Освобождението. След това празничното шествие продължи до площад „България“, където бе организиран и празничен концерт. Поздравления към жителите и гостите на общината отправи и кметът Кирил Котев, а на церемонията присъстваха и народни представители, общински съветници, кметове на населени места и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *