Днес честваме най-големия български празник – Освобождението на България от османско иго.

През онази далечна 1878 година се случва чудото за хиляди и се сбъдва мечтата на велики личности като Левски, Ботев, Каравелов и десетки други смели българи, борещи се за благото на народа ни, за свободата ни и правото на избор!

Ако не бяха те и техните храбри дела, днес нищо нямаше да бъде същото. Не забравяйте, че нищо не е невъзможно и ние все още сме способни да направим от България идеалната страна или поне тази, за която мечтаем.

Страната, която няма да напускат хиляди българи. Страната, която винаги, във всеки един момент, може да бъде повод за гордост. Не само на 3-ти март. Защото един ден в годината не стига, а обичта към родината не се дава на еднократни дози веднъж на 365 дни.

Без значение дали не харесвате манталитета на българите, политиците, законите, управлението, неуредиците – вие трябва да бъдете горди с България! Защото сте част от страна с много дълга история, достойна не само за гордост, но и за възхищение!

Още веднъж – честит 3-ти март на всички българи!

Пуснете си българския химн, почувствайте как сърцето ви се свива от радост и се борете за България, такава каквато я искате и можете да я направите! Никой не е казал, че ще бъде лесно, но си струва да опитаме. Защото България – това е всеки един от нас.