Благотворителна инициатива на абитуриентите от с. Коларово

Намушканият с нож Борислав Великов е в стабилно състояние
May 15, 2018
Полицаи арестуваха абитуриент пред родители и съученици
May 15, 2018

С торта-дневник, вълнуващи емоции, много усмивки, хоро и благотворителна инициатива, СУ „Васил Левски“ в Коларово изпрати своите зрелостници. Випуск 2018 завърши, оставяйки трайна следа в историята на училището и у учителите си.

На изпращането си днес 15 абитуриенти от подгорското село си взеха „Довиждане“ с родното училище, като се постараха с встъпването си в живота на „големите“ да направят и едно добро дело. Всички зрелостници, техните учители, както и директорът на училището Любка Панкова облякоха еднакви тениски, средствата за които отиват за благотворителност.

Зрелостниците завършиха училищния си път, като се включиха в кампанията на Българския червен кръст и събраха средства, които дариха на свои връстници, които са сираци – абитуриенти.

„Инициативата идва от учениците, събраните средства са 740 лв. Днес всички абитуриенти от нашето училище излязоха с тениска, която подкрепя кампанията. Включи се и учителски колектив“, коментира за Петрич NEWS директорът на СУ „Васил Левски“ Любка Панкова и допълни, че изключително много се гордее с постъпката на възпитаниците и колегите си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *