Намушканият с нож Борислав Великов е в стабилно състояние

Георги Щерев: Обожавам публиката в Сандански
May 14, 2018
Благотворителна инициатива на абитуриентите от с. Коларово
May 15, 2018

Стабилно е състоянието на пострадалото момче от вчерашния инцидент в тролей №7 в столицата. 17-годишният Борислав от с. Катунци бе приет в “Пирогов” с прободна рана и опасност за живота, след като бе намушкан в превозното средство при направена забележка и последвал спор.

“Около 18:30 ч. вчера в болницата е транспортиран пострадал с прободно нараняване в областта на гръдния кош. Пациентът е настанен в противошокова зала, където са извършени комплекс от спешни диагностични мероприятия. Пациентът е опериран”, обясни доц. Юлий Ванев от “Пирогов” .

Нараняванията не представляват заплаха за живота на момчето. В момента пострадалият е в съзнание и напълно контактен, стана ясно още от думите му.

“Обичайно при такъв тип увреждания следоперативното наблюдение продължава от 3 до 5 денонощия. Около инцидента няма друг, получил медицинско обслужване”, допълни доц. Ванев.

Досега нямахме никаква информация за състоянието му. Часове тропаш пред вратите, никой нищо не ти казва. Само знаем, че излиза от упойка и говори малко, споделиха разочарованите родители на момчето пред Bulgaria ON AIR.

“Говорихме с полицаите, които до късно снощи бяха на мястото и казаха, че това е групичка, която масово обира шофьорите”, посочиха те.

Родителите на Борислав уточниха, че синът им е направил забележка заради изцапани с домати и семки седалки. Групичката се оплакала на 33-годишен мъж, който е наръгал техния син. А шофьорът на тролея е затворил вратите, за да може извършителят да бъде задържан.

Борислав учи в спортното училище на ЦСКА, където след дни му предстоят изпити.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *