Зам. -министър и кмет откриха обновената сграда на Общинска администрация Сандански

Свлачище в Кресненското дефиле
December 28, 2017
Тази нощ запалиха колата на Митко “смока”
December 30, 2017

Днес, в присъствието на Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, Бисер Михайлов – областен управител на Област Благоевград, ръководството и служители на община Сандански, медии и граждани, бе официално открита сградата на община Сандански.

След успешното приключване на проекта една важна за всички жители обществена сграда придоби нов, съвременен облик.

С реализиране на проекта „Енергийната ефективност на административна сграда – Общинска администрация Сандански, община Сандански“ се повиши енергийната ефективност в сградата на общинска администрация, с което се намалиха разходите за енергия и крайното енергийно потребление. Осигури се по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда.

Кметът на община Сандански  – Кирил Котев благодари за доброто сътрудничество на МРРБ и екипа по проекта, и пожела на всички успехи и нови перспективи. Зам.-министър Николова поздрави кмета на община Сандански за успешното приключване на проекта и отличната съвместна работа между община и министерство. Стойността на реализирания проект е  487 539,20 лв.

Преди една година в сградата на общината бе открит и панорамният асансьор, в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението.

Административното обслужване, което е основна част от функцията на всяка община също бе значително подобрено с нов административен център и качествени административни услуги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *