Захари Бахаров каза истината за БГ “елита”

Първа премиера за Н. Милюков и поредна изложба на К. Божкилов
May 9, 2016
ЕГ “Акад. Людмил Стоянов” с изящно изпълнение на тазгодишното издание на “Училище на годината”
May 11, 2016

Актьорът Захари Бахаров се подигра жестоко на светския елит в България. Бахаров влезе култовата си роля на гангстера Иво Андонов от сериала „Под прикритие“, за да изкаже гласно мнението си за „мишоците“.

Бахаров направи дисекция на държанието на младите момичета в събота вечер, въпреки че имат по 2 лв. в джоба, а през цялата седмица живеят като мишки, за да изглеждат добре.

„Ето как изглежда една типична събота вечер в дискотеката: млади момичета, приличащи на застаряващи порно актриси, гледат надменно, все едно всеки ги желае, с по 2 лева в джоба евентуално за такси, ако не си намери превоз от някой пиян „играч” за вечерта да я закара… но класата трябва да изглежда висока. Момченца и мъже, ходещи по девойки, тройки и четворки по тоалетните с трудна за определяне сексуална ориентация. Масите пълни с алкохол…“, коментира Бахаров във „Фейсбук“.

„Няма значение, че цяла седмица са живели като мишки и с триста зора са събрали 30-40 лв., за да са силни за събота вечер, важно е хората да ги мислят за богаташи. Това не е „елита”! Фалшиви коси, фалшиви мигли, фалшиви цици, фалшив алкохол, фалшиви наркотици, фалшиви дрехи, фалшив морал и фалшиви хора!!!!!!“, изрази възмущението си Бахаров.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *