Утре стартира поредицата от спортни събития “ДекаТур” в гр. Сандански

Лазарки даряват средства на нуждаещо се дете
March 30, 2018
Кооперация гори в Сандански
March 30, 2018

Френската верига за спортни стоки Декатлон ще стартира поредицата си безплатни масови спортни събития „ДекаТур 2018” на 31.03.2018 г. в Сандански. Планираното спортно събитие е безплатно за участие и насочено към всеки, който желае да се раздвижи и да опита нови спортове. Програмата включва крос, велощафета, открити уроци по аеробика, бокс, както и свободно практикуване на тенис на маса, бадминтон и още спортове. Местни партньори на събитието са Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” и община Сандански.

„Целта на спортните събития, организирани от Декатлон, е възможно най-много хора да усетят ползите и удоволствието от спорта. Вярваме, че спортът трябва да е достъпен за всеки човек, без значение дали е напълно начинаещ или експерт. Затова и нашите спортни събития са отворени за участие към всеки – независимо от възрастта или физическата подготовка”, коментират от Декатлон България.

Събитието ще стартира в 10:00 ч. на 31.03. в парк „Св. Врач” до Интерхотел Сандански и ще завърши с томбола, в която на случаен принцип ще бъде раздаден награден фонд между всички участници. Късметлиите ще могат да спечелят велосипеди, тротинетки, раници, спортни часовници и други спортни награди.

Поредицата ДекаТур 2018 ще обхване още градове, сред които Хасково, Монтана, Сливен, Добрич и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published.