Ученици от Сандански със страхотна изненада за своята класна ръководителка

Световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг ще бъде специален гост на първото издание на благотворителната инициатива „Децата на Сандански“
December 21, 2017
Санданчанин сред най-добрите реализатори в България
December 22, 2017

В последния учебен ден за тази календарна година, учениците от 12А клас – професия “Икономист”, специалност “Земеделско стопанство” от ЗПГ “Климент Тимирязев” поканиха класната си ръководителка да празнува на бала заедно с тях.

Емоциите в очите на класната им ръководителка – Мария Петкова не останаха скрити, а учениците не спираха да обсипват с добри думи любимата си учителка. Мария Петкова е старши учител по английски език, както и любима учителка на мнозина възпитаници в тази гимназия.

“Всички в класа решихме да поканим класната за бала точно на тази дата, за да може емоциите да бъдат двойно. Коледното настроение, поканата за бала и ваканция за всички ни, това бе най-точният момент за нас. Определено в класа имаше вълнения, преди и по време на изненадата, но все пак класната каза едно голямо “ДА”. Тъй като ни е учител по английски, решихме и надписа “Prom with us?” да е на същият език, което я зарадва още повече. Благодарни за доброто отношение, внимание и натрупаните знания подарихме на госпожата кошница с лакомства и вино в любимият и лилав цвят. Най-харесания подарък за учителката бе книгата с пожелания написана от всички ученици, на които е класен ръководител.” сподели ученичка от 12А клас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *