ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в област Благоевград

Проект „Град на слънцето“ – Сандански
October 10, 2016
Германски учени: Късогледите хора са по-умни
October 11, 2016

Пътните настилки на много места в областта са мокри и хлъзгави. Това съобщи дежурният в Областно пътно управление-Благоевград.

Трафикът по основните пътни артерии в областта е спокоен. На главен път Е-79, от км 381+730 до км 394+000, между отклонението за село Брежани и Кресна се извършва косене и подравняване на пътни банкети.

Шофьорите да се движат с повишено внимание в местността Османска чешма в Кресненското дефиле от км 384+190 до км 384+300, където се монтират високоякостни мрежи. В резултат на ремонтните дейности двете пътни ленти са стеснени. Движението на автомобили се извършва по обходен маршрут в разширението.

На второкласен път 84 между отклонение за село Аврамово и отклонението за село Конарско, от км 65+000 до км 70+000, също се извършва обезопасяване с мрежи на откоси. За няколко часа, когато се извозва обрушената земна и скална маса от откоса, движението в участъка ще се извършва само в едната лента, съгласно поставените пътни знаци.

Ограничено е движението на моторни превозни средства на третокласен път 1903 в участъка между второкласен път 84 Якоруда-Разлог и второкласен път 19 Добринище-Гоце Делчев, поради реконструкция на моста над река Места.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *