Вихрен загуби от Пирин Разлог, съдията спести дузпа за домакините

Съпътстваща програма на “Пирин Фолк” с Вили Рай
August 22, 2018
Младежи от Благоевград заловени с канабис, сред тях и 18 – годишна девойка
August 23, 2018

Отборът на Пирин Разлог победи като гост Вихрен Сандански в среща от 3-ия кръг на Югозападната трета лига. Отборът на Христо Джоджов продължава да изумява всички и записа трета победа в три мача и остава на върха в групата . Пирин Разлог е и единствения отбор на Югозапад с пълен актив от  точки.

Домакините от Вихрен поведоха с гол на Димитър Петков -Макето само след 2 минути игра. Гостите нанесоха своя удар между 14-та и 16-та минута с два гола на бразилеца Барони и Красимир Шапкаров. При 1:2 главният съдия Иван Ценов не отсъди чиста дузпа за Вихрен за нарушение срещу Атанас Чипилов, което разгневи публиката по трибуните.

В края на мача Иван Кирев отбеляза победното попадение за гостите.  Голям мач направи и вратарят на Пирин Разлог Абди Абдиков, който направи ключови спасявания за да задържи победата на отбора си.

Публиката остана недоволна от срещата и главно от съдийството на Иван Кирев, който накланяше везните в полза на Пирин Разлог.

Сред зрителите на стадиона в Сандански бяха и финансовият благодетел на Вихрен – Коко Динев и бившият национал Илиян Мицански.

Leave a Reply

Your email address will not be published.