Вихрен Сандански започна лятната си подготовка на чело с легендата Георги Бачев

В Петрич ще започне строителството на градския парк
July 4, 2018
Извънредно! Освободиха бившия шеф на КАТ – Благоевград под гаранция
July 4, 2018

Днес Вихрен Сандански стартира лятната си подготовка на чело с Георги Бачев и ст. треньор Атанас Ласков. На първата тренировка участие взеха 17 футболисти сред, които е и завърналият се Валентин Георгиев.

А ето и цялата група: Стефано Кунчев, Александър Русков, Александър Якимов, Валентин Георгиев, Даниел Харизанов, Петър Дънгов, Костадин Котев, Янислав Тусонджиев, Илия Каталски, Илиян Филчев, Даниел Христов, Стоил Николов, Димитър Кирилов, Мартин Митов, Стоян Манолски, Стойчо Герчев и Димитър Янев.

Помощници на Атанас Ласков ще бъдат Валентин Георгиев и Радослав Креснички.

“Преди един ден приех офертата да бъда мениджър на Вихрен Сандански, където завърших кариерата си като футболист. За мене това е едно сериозно изпитание. На днешната тренировка очаквах повече момчета, но и това е нещо, след като повечето преминаха в отбори от Втора лига. Трудно е в аматьорския футбол, защото не може да задържиш никой на сила, а и няма обвързващи договори. Определено задачата е трудна, но не и невъзможна. Искаше ми се да има още един-двама опитни футболисти, които да бъдат гръбнак на отбора като Александър Якимов, Валентин Георгиев и Стефано Кунчев. Целта през този сезон ще бъде да изградим един млад отбор, който да бъде истински колектив работещ за развитието на клуба. Също така обмислям нещата да се случват доста по-различно от предходния, като например ще искам да имаме доктор, масажист, билетите от 3лв. да станат на 1лв. или изцяло да е без вход и много други работи. Работата с г-н Николай Марков ще ни е от полза, защото голямата цел е да вадим кадърни юноши от школата на клуба. Както всички виждаме 70% от Българският национален отбор по футбол са от нашата област, което е похвално. Най-важното за този сезон което ще искам е юношите да повдигнат самочувствието и да застанат наравно с опитните играчи на терена.” сподели Георги Бачев пред нашата медия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.