Вихрен разгроми Беласица на собствен терен

„Опел“ блъсна 54-годишна благоевградчанка на пешеходна пътека
July 21, 2017
Пиян шофьор на автобус пълен с туристи предизвика катастрофа
July 23, 2017

Днес Вихрен Сандански изигра втората си контрола за сезона. Момчетата на Петър Златинов разгромиха съседите от Петрич с 5-1. Срещата се изигра в гр. Сандански пред около 100-150 души.

През първото полувреме резултата бе открит от капитана на Вихрен Сандански – Валентин Георгиев, няколко минути по-късно капитана се разписа и за втори път в срещата.  По средата на първата част гостите отбелязаха единственото попадение дело на Александър Якимов. В края на полувремето опитният нападател Александър Русков вкара за 3-1.

Второто полувреме започна ударно за домакините. След направените промени от Петър Златинов, капитан за Вихрен бе Георги Владимиров, който се разписа в началото на втората част.

Около 58-та мин. новото попълнение на отбора – Яни Тусонджиев оформи крайния резултат 5-1.

Ст. треньора – Петър Златинов даде възможност на всички футболисти. Част от феновете мощно подкрепиха Стоян Манолкси.

Сред публиката бяха бившите играчи на Вихрен Сандански- Илиян Панчев и Венци Стоянов, заедно с срещата наблюдаваха Георги Вълчев, Никола Мицански и критикът Емил Сотиров (Соти).

Масово сред феновете се коментираше обстановката на стадиона, а именно тревната растителност по трибуните и над трибуните. “В момента се намира на стадион “Джурасик парк”,”От онзи храст спокойно може да изскочи лъв”,”тази тревичка ми е като чадър, пази ми сянка” и т.н. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.