(ВИДЕО) Вихрен победи Сливнишки герой след обрат

Кметът Котев посрещна чудотворната икона на Света Богородица
April 11, 2018
Мъжът стрелял по Саботана се предаде в полицията
April 11, 2018

Днес се изигра отложената среща между Вихрен Сандански и Сливнишки герой, която завърши 3-2 за домакините. Срещата се изигра пред очите на 100 души в курортното градче.

В състава на домакините Петър Златинов направи драстични промени, които да дадат почивка на ключовите играчи за срещата, която им предстои в събота срещу Миньор Перник. На терена основно присъстваха младежите, които имат по-малко игрово време.

В началото на срещата двата отбора наблягаха на къси пасове в центъра на терена и разчитаха на грешки в защитата на своя съперник.

Гостите откриха първи резултата в 27-та мин. след попадение на Мариян Хаджиев, който се разписа от малката пеналтерия след грешка в защитата.

Домакините отвърнаха на удара пет минути по-късно със страхотно попадение на Стоил Николов, който финтира защитата и изстреля кълбото в мрежата на гостите за 1-1.

До края на полувремето двата състава не успяха да си отбележат второ попадение.

Гостите започнаха ударно второто полувреме с попадение. Валентин Иванов се разписа за 2-1 в 47-та мин. Домакините оспорваха решението на съдията, но голът бе зачетен.

В 65-та мин. защитникът Илиян Митрев изравни резултата след страхотно попадение. Няколко минути по-късно Антонио Ласков донесе победата на домакините след точен изстрел в долния ляв ъгъл.

До края на срещата домакините имаха още една опасна възможност, но Даниел Пехливанов пожали гостите и не стреля в празната врата на гостите.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.