(Видео) Вихрен свали Струмска Слава от върха, скандал със съдията след мача

Първо място за ансамбъла “Никола Вапцаров” към “Отец Паисий-1919”
October 24, 2016
Задържаха кокаин за 5 000 000 лева на ГКПП – Кулата
October 25, 2016

Вихрен свали Струмска Слава от върха след трудно реми. Момчетата на Т. Мечев изпуснаха да спечелят 3-те точки от радомирци, в 12-кръг от Югозападна Трета Лига. След двете победи за санданчани, тази седмица се наложи да се противопоставят на Струмска Слава (Радомир).

През първото полувреме и двата състава се атакуваха, но нито един не успя да направи чисто голово положение. Домакините стояха стабилно в защита и в центъра на терена, но в атака нещата не се получаваха. Гостите започнаха да се изнервят и да правят нарушения, които не доведоха до нищо опасно от страна на Вихрен.

През втората част се отвори възможност след центриране за Г. Владимиров, който уцели горната греда. Малко след тази възможност гостите претендираха за игра с ръка в наказателното поле, но дузпа не бе отсъдена от съдията.

В последните минути на мача гостите отново претендираха за дузпа, но отново не бе дадена и целият щаб скочиха срещу съдията.

Краен резултат: Вихрен Сандански 0-0 Струмска Слава Радомир

След последният съдийски сигнал се наложи охраната да придружи съдията заради нападките на играчите и треньорите от гостуващият отбор.

След тази точка Вихрен се изкачва с още една позиция и вече са 15-ти. Тази неделя гостуват на 16-я Свобода (Пещера)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *