(ВИДЕО) Първа домакинска победа за ОФК “Вихрен” Сандански

Братя Гаврилови и компания в битката за световни медали по карате
October 8, 2016
Проект „Град на слънцето“ – Сандански
October 10, 2016

Днес футболистите на Сандански зарадваха своите фенове с първата си победа у дома срещу “Велбъжд” Кюстендил. Днес ст. треньор за зелените излезе Т. Мечев, който излезе с атакуваща схема 4-3-3. За радост на всички санданчани А. Русков се завърна в отбора след контузия, както и Г. Владимиров.

Играчите от Сандански още с началото на първият съдийски сигнал се хвърлиха в атака със самочувствие. След натиск на домакините, падна и първото попадение което е дело на А. Русков. След хубаво извеждащо подаване към нападателя, падна и невероятното попадение от границите на наказателното поле.

След като домакините поведоха с 1-0, обстановката за гостите се изнерви и започнаха да правят груби нарушения, които бяха отбелязани от съдията с жълти картони.

Минути преди края на първото полувреме след центриране в наказателното поле на гостите, И. Каталски отбеляза второто попадение в мача. Така домакините на почивката водеха с 2-0.

Второто полувреме започна със зверски разправи от страна на гостите и претенции за картони, които все пак бяха дадени на Вихрен. След успокоените страсти от съдията със раздадени жълти картони за двата отбора, гостите върнаха едно попадение дело на М. Кисьов.

След попадението при Н. Георгиев излезе на добра позиция, но бе спънат, а съдията отсъди симулация и получи втори жълт картон. За жалост той ще пропусне важната среща във Велинград.

В 85-мин. А. Курдов бе освиркан от агитката на Вихрен, а от негова страна те получиха псувни, които разгневиха публиката на домакините. Един от феновете взе присърце обидите и забери играча на гостите с пластмасова бутилка от вода.

При даденото добавено време от 5-мин. щаба на домакините бяха бесни, че времето бе удължено с още 2-мин.

Жълти картони за Вихрен: З. Димитров, С. Манолски, М. Стоев, В. Захариев, Н. Георгиев (2) и А. Русков.
Жълти картони за Велбъжд: Ж. Георгиев, С. Димитров и А. Бачовски.

Вихрен Сандански 2-1 Велбъжд Кюстендил

Leave a Reply

Your email address will not be published.