Важна победа за Вихрен срещу Банско

Учителки в Сандански събраха всички погледи
September 15, 2017
Днес стартира футболната битка в Б “ОФГ” Струма – 1
September 16, 2017

Днес се изигра поредната футболната среща от Югозападна Трета лига между Вихрен Сандански и Банско. Тази победа за отбора на Петър Златинов е пета поред в първенството. Старши треньорът може да се похвали със своите резултати след като има 8 победи и една загуба на старта на първенството.

През първото полувреме гостуващият тим натискаше домакините и опитваше с бързи атака по крилата, но домакините не се пропукаха. По средата на полувремето Венци Стоянов направи пропуск с глава, който беше добра опция за откриване на резултата. В 40-та мин. спорно нарушение вдигна на крак двете скамейки, които претендираха за нарушение в тяхна полза. Човек от разгневената агитка на домакините хвърли личният си часовник по ст. треньора на гостите Димитър Крушовски. Веднага след съдийският сигнал в края на полувремето лично Димитър Крушовски върна часовника на човека от публиката, което му прави чест за добро поведение.

Второто полувреме започна по съвсем различен начин и домакините излязоха с по-големи амбиции и желание за победа. В 55-та мин. Венци Стоянов се разписа с глава след страхотно центриране на Александър Якимов. В 70-та мин. Антонио Ласков напомни за доброто старо време когато не спираше да бележи от наказателни удари. След страхотен удар в долният ляв ъгъл домакините поведоха с 2-0 дело на Антонио.

При задължителната почивка за вода съдията вдигна червен картон на играч от Банско, което ядоса гостите на скамейката.

До края на мача не спряха обидните реплики по адрес на ст. треньора на гостите – Димитър Крушовски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.