В Сандански бе представена онлайн платформата за здравно образование на младежи

628 милиона лева за 40 км от АМ “Струма”
November 9, 2017
Асфалтиран път води до вратите на черквата “Свети Мина” в с. Старчево
November 9, 2017

Лесно достъпен и специално адаптиран за различните възрасти е различното в работата на екипа на платформата LOVEGUIDЕ, която бе представена в община Сандански.

Екип от млади, образовани, позитивни и амбициозни хора предават по интересен, интерактивен и достъпен език информация по различни теми, насочени към учениците между 12 и 18 години. Промените в пубертета – не само в тялото, но и емоционални, запознанства и безопасност в интернет и изобщо общуването, как се разпознава насилие, как да реагираме или да се предпазим от насилие и пр. са само част от темите, по които екипът работи и предава информация на учениците.

За повишаване на знанията на подрастващите по вълнуващите ги теми LOVEGUIDE изработва разяснителни, анимирани видоклипове, които се качват във вече популярния сред младежите YouTube канал на платформата. Цялото образователно съдържание е лесно, достъпно и най-вече изработено по атрактивен начин за тийнейджърите.

LOVEGUIDE проведе часове в София и други градове в страната.

В град Сандански след проведената презентация интерес проявиха ОУ „Христо Ботев“ с. Катунци, I ОУ „Св. Климент Охридски“, ЗПГ „Климент Тимирязев“, които ще поканят екипът да ги посети

Контакти: 0899 8049 80 – Николета Костадинова

www.loveguide.bg

facebook.com/loveguidebg/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.