(ВИДЕО) Тираджия със скандално изпреварване в Кресненското дефиле

Великденска работилница за деца “Изпиши яйце” в Сандански
March 28, 2018
Безкомпромисни мерки срещу каруцарите в Благоевград
March 28, 2018
Читател на нашата медия ни изпрати видео, на което се вижда как ТИР изпреварва лек автомобил и друг тежкотоварен камион в най-опасната точка в Кресненското дефиле. Всеки ден виждаме смъртни случаи по пътищата и не спира да се коментира как да се намалят. А в същото време шофьорите сами рискуват живота си, както и на отсрещното превозно средство.
 
Преди по-малко от година студент коментира точно тази част от България, а именно “Смъртоносната точка” (Кресненското дефиле).
 
Ето и коментар по случващото се: “Преминавам през дефилето всяка седмица и съм ставал свидетел на жестоката война, която се води по този участък! Само за седмица станаха две тежки катастрофи, а за година статистиката е ужасяваща! Идеята ми е следната: има ли как в този участък да патрулира повече от 1 екип на МВР ? Поне три са ключовите места, на който може да има полицейско наблюдение.Първото е отбивката за село Ощава , следва “Ханчето” и острия завой към местността “Османска чешма”. Ако не всекидневно, поне в най-натоварените дни от седмицата.
 

До изграждането на AM “Стума”, която ще преминава през Кресненското дефиле има доста време, а до тогава трябва да се вземат сериозни мерки, относно безопасността на пътуващите по този участък! Хубаво е да се взимат на сериозно такива предложения, които са за живота и здравето на обществото” сподели Кристиян Храсналиев.

ВИДЕО:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *