Тежка катастрофа взе 3 жертви, сред които и 2-годишно дете

Затруднено движение в Кресненското дефиле заради ремонт
April 13, 2018
Общински турнир по шахмат в Сандански
April 13, 2018
Публикувано във факти.бг:Жестоката катастрофа на магистрала „Тракия“, която стана в района на Сливен, и при която загинаха трима души, сред които и 2-годишно детенце, се заплита изключително много. Първоначално бе съобщено, че загиналите са мъж и жена, а момиченцето е тяхна рожба.

Сега се разбра обаче, че според разследващите, мъртвите възрастни нямат роднински или семейни връзки. Мъжът е от Стара Загора, жената – самотна майка от Ямбол. Момиченцето е на годинка и 7 месеца, мъжът на 32, а жената на 22 години. Това разкрива сайтът „Бургас инфо“.

Всички те загинаха на място на магистрала “Тракия” в района на Сливен, след като в лекия им автомобил “Рено”, спрял в аварийната лента, се вряза Ауди. Леката кола “Рено”, с която тримата са пътували в посока София, била взета под наем. Тя е с варненска регистрация. С варненска регистрация е и лекият автомобил “Ауди”, който към 2,30 часа през нощта в четвъртък се врязал в спрялото в аварийната лента на магистралата Рено.

В него пътувал само шофьорът – мъж на 55 години от Варна. При удара той е ранен, състоянието му е сериозно, но нямало опасност за живота му.

Настанен е в сливенската болница под полицейска охрана, когато здравословното му състояние позволи, ще му бъде повдигнато обвинение за причинената от него катастрофа. Една от версиите е, че той е заспал на волана.

Взета му е кръвна проба за алкохол и наркотици, резултатите от нея се очакват. Тепърва предстои да бъдат изяснени още подробности около самоличността на жертвите и целта на пътуването им.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *