Теди Еротеева с нова песен от съкровищницата на българския фолклор

Кметът Котев награди най-добрите шахматисти в Сандански
April 14, 2018
Еделвайс Поленица писаха отличен на Долно Осеново
April 14, 2018

Народната певица Теди Еротеева извади още една стара песен от съкровищницата на българския фолклор. „Зададе се Стояне” е най-новата песен на младата изпълнителка, с корени от санданското село Бельово. В клипа участие взимат ръководителите на танцова школа „Македонци”, Иван и Ралица Занчеви, от с. Кулата. Техният майсторски танц допринася за доброто настроение.

Много зурни и тъпани огласят музикалния проект. Младата изпълнителка на народни песни отново е с интересна и различна визия, роклята по нейн модел е украсена с ръчно направени македонски шевици.

„Веднага щом чух песента се влюбих в нея. Моите почитатели знаят, че аз не обичам да записвам популярни песни, които всички ги пеят. „Зададе се Стояне” е хубава, стара песен от пиринския край. Когато я пея на мои участия, хората страшно много се веселт. Големи хора се извиват.” – споделя Теди.

Режисьор на клипа е Павел Хаджиев и разкрива красотите на село Ковачевица. Клипът получи своята премиера в YouTube канала на “Tedi Eroteeva Official” и в ефира на Фолклор ТВ.

Ето и песента:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *