Съветниците на Сандански приеха предложението на Явор Аргиров за закупуване на “паяк”

Яне Янев: Какво предприема общината за незаконните сметища?
January 31, 2019
Вдигат парите за спорт в гр. Сандански
January 31, 2019

Явор Аргиров: Предлагам да закупим „паяк” за звено „Синя зона” за да вдигат коли, които са паркирали на тротоари, тревни площи и пешеходни пътеки. Предлагам 60 хил. лв. за „паяк”, парите да бъдат взети от приходите от звено „Синя зона”.

Кирил Котев: Предлагам да започнем с писане на фишове на автомобили паркирали на тревни площи, тротоари или пешеходна пътека.

Костадин Станоев: Колко средства са влезли в звено „Синя зона”, колко % са за възнаграждение. Виждам, че и облеклата им са изхабени, а те са лицата пред туристите, които паркират. Ако възнаграждението бъде вдигнато от 560 лв. на 660 лв. те ще бъдат мотивирани за по-добра работа. Заложено ли е да им бъде вдигнато възнаграждението?

Кирил Котев: Разходите са на стойност 300 хил. лв., а приходите са в размер 400 хил. лв. Колкото до облеклото, всяка година се закупват нови униформи. Колкото до заплатите, не всички са на минимална заплата, има хора, които са с по-високи заради „клас”.

Община Сандански прие предложението на Явор Аргиров за закупване на “Паяк”.

3 Comments

  1. Иван says:

    Приоритет трябва да им бъде и входящия от магистралата булевард. Градът рискува да загуби много от туристите си, защото няма приветливо входящо лице.

  2. Киро says:

    Абе малумници орел да ве грабне все мислите как да ограбвате хората що не направите повече безплатни паркинга дори и подземни да са да има къде ората да си паркира колите…..

  3. Георги says:

    Браво на г-н Аргиров, крайно време е всички тарикати да се научат на ред. Като искаш да паркираш в така или иначе задръстения ни от коли град, ще си плащаш. Ако ти е скъпо, ще ходиш пеша, това е положението.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!