Стоян Ангов награди 133 борци на личен международен турнир

(ВИДЕО)”Вихрен” писа 5-ца на “Пирин” Гоце Делчев
August 21, 2017
Над 100 танцьора на сцената на „Пирин Фолк“
August 22, 2017

Общинският съветник от ПП “ГЕРБ”-Стоян Ангов спази своята традиция и проведе за шести път международен турнир по борба в с. Катунци. Самият той сподели, че като малък е тренирал самбо и това поддържа спортният му дух. Самият той е спонсор и главен организатор на турнора по борба, както и на футболната среща, която стана традиция за с. Катунци между настоящи играчи  и ветерани.

През тази година международния турнир събра 133 борци от няколко държави, а това са България, Гърция, Косово, Македония и Сърбия. Турнирът бе ръководен от 8 международни съдии с главен съдия Владислав Филчев, който е организатор на едни от най-престижните турнири и първенства в България и Европа.

Сред редицата младежи и юноши се отличиха и девойки, които показаха професионални качества. Паралелно с турнира по бора се проведоха и народните борби за с. Катунци, които също са дело на Стоян Ангов. В народните борби участниците бяха разделени в две групи, като и в двете групи наградите бяха агнета.

Отборни шампиони на турнира станаха добре познатите борци от “Be Real” с треньор Кирил Ханджийски, второ място Левски с треньор Живко Кунгалов и на трето място гостите от Македония (Щип).

Самият организатор сподели, че с всяка година бройката на участниците се уголемява, а интереса от други държави става все повече. Мероприятието бе уважено от кмета на Община Сандански Кирил Котев и треньора по самбо и джудо Ангелов Върбанов, който е бил треньор на организатора.

Поздравления за г-н Стоян Ангов!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *