SPS Sandanski Cup завърши успешно, кметът Кирил Котев награди най-добрите

Кметът на Петрич изненада фен №1 на Беласица
February 5, 2018
Над 100 авджии от Симитли вдигнаха наздравици за добрия улов през сезона
February 6, 2018

С много награди, детски усмивки и страхотна атмосфера завърши първият от серията турнири през февруари– SPS Sandanski Cup.

Общо 36 отбора изживяха истински футболни емоции по време на 4 дневния турнир в град Сандански.

Най-добрите в четирите възрастови категории бяха наградени с купи и медали. Турнирът, организиран от SPS с подкрепата на община Сандански за първа година, се превърна в едно дългоочаквано и емоционално събитие за всички футболисти и техните близки, които безапелационно ги подкрепяха по време на мачовете.

Сред гостите на емоционалното награждаване, което се проведе на Градския стадион, бе и кметът на община Сандански – Кирил Котев, който поздрави всички треньори, деца и техните родители, които вече очакват с нетърпение следващото издание на SPS Sandanski Cup.

С този турнир стартира и футболното шоу за месец февруари. През месецът на любовта и виното, в гр. Сандански хотелите ще бъдат заети не само от влюбени, но и от талантливи футболисти от страната и чужбина. Големият прилив от туристи и посетители на града гарантират пълните заведения, оборот по магазините, както и младежки дух и цялата община.

Футболните срещи в Сандански не приключват. Утре стартира друг голям футболен турнир – Международния Pirin cup Sandanski с детски отбори от България, Гърция, Сърбия, Македония, Словения, Турция и Румъния.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *