“Спорт Вилаж” с две победи срещу “Вихрен” Сандански

Фенове на Хебър Пазарджик се изгавриха със Стефано Кунчев преди мача
October 14, 2018
Театърът оживява в 14 населени места в община Сандански
October 15, 2018

Вчера и днес един срещу друг се изправиха отборите на “Спорт Вилаж” (Малеш Микрево) и “Вихрен” Сандански, които в последните години са в тежко съперничество.

Отборът на “Спорт Вилаж” играе под името (Малеш Микрево) заради предоставената база в Микрево от кмета на Община Струмяни. Също така в школата на братя Тушеви тренират немалко деца от Микрево, Струмяни, Вълково, Драката и околните села.

Във вчерашната среща възпитаниците на Методи Тушев (набор 04/05) демонстрираха умения, дисциплина и хъс срещу наборите си от “Вихрен”. Положените усилия бяха възнаградени за “Спорт Вилаж” със сладка победа като домакин с 3-0. Голмайстор за отбора стана Людмил Узунов, който оформи хетрик и разнищи отбраната на гостите със своята техника и поглед върху играта.

“Мога да кажа едно огромно браво на момчетата, които доказаха за пореден път, че в нашата школа се стремим да израстваме. Людмил е един талантлив нападател, който буквално правеше каквото си иска с отбраната на “Вихрен”. Това момче има потенциал и умения да стигне до големите отбори. Също така голяма роля изигра и Георги Георгиев, който спаси дузпа при 1-0 за нас. Тази победа бе важна за нашите момчета, защото конкуренцията между децата в двете школи е огромна”, сподели Методи Тушев след победата с 3-0.

Днес набор 2007 на “Спорт Вилаж” записаха същата класика срещу “Вихрен”. Възпитаниците на Йордан Тушев победиха с 3-0 и доказаха, че в Сандански школата им израства с всяка тренировка. Голмайстори за “Спорт Вилаж” са Християн Динев (2) и Георги Шуманов. “Децата бяха страхотни, този резултат беше най-малкото, което могат да постигнат. Изпуснахме доста положения, но въпреки това съм доволен от играта. Малките футболисти изпълниха указанията ми, които коментирахме преди мача, което ме кара да се чувствам още по-щастлив. Вчера момчетата на брат ми победиха, което бе допълнителна мотивация и за моите възпитаници. Доволни сме и от двата набора. За нас този мач бе като всички останали. След положените усилия на тренировките, децата заслужено спечелиха тези 3 точки”, сподели Йордан Тушев. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.