Септември (Симитли) започва лятната си подготовка от 3-ти юли

Благоевград – рай за Автокрадците
June 20, 2017
Кирил Котев представи идеен проект за голямата зала на Дома на културата
June 21, 2017

Септември (Симитли) ще стартира лятната  си подготовка на 3-ти юли(понеделник) от 18.00 часа на стадион „Септември” в Симитли. До момента Септември (Симитли) успя да договори контроли с отборите на Марек, ЦСКА, Хебър, Рилски Спортист, Пирин (Гоце Делчев) и Пирин (Разлог). За 90% от контролните срещи са насрочени и датите като първата контрола на симитличани ще бъде на 12-ти юли (сряда) с Марек (Дупница)  и ще се играе в Симитли.

На 15-ти Септевмри излиза срещу ЦСКА-1948. На 19-ти юли е уредена контролна среща с Хебър, на 22-ри юли, симитличани ще излазат като гост на Рилски спортист в Самоков, 29-ти с Пирин (Гоце Делчев), на втори август Септември излиза срещу Пирин (Разлог). Датата 26-ти юли все още е свободна, а ръководството на Септември (Симитли) търси противник за среща на тази дата.

Тренировките на отбора ще бъдат на стадион „Арена” Крупник, където базата е в перфектно състояние. „Имаме много надежди за следващия сезон, през лятната подготовка в отбора ще качим, 6 или 7 момчета от състава на юноши старша възраст. Ще наблюдаваме тренировките и ще преценим кои да останат в представителния ни отбор. Основната ни цел е да запазим гръбнака на отбора, който изградихме през предишния сезон и да ставаме все по- добри.

Желанието на целия спортно -технически екип е да сме водещ отбор и през следващия сезон”, коментира старши-треньорът на Септември(Симитли) Спас Стоименов. Според кмета на община Симитли Апостол Апостолов единствената цел на отбора е първото място в трета Югозападна лига.

„За сега отборът се запазва, всички момчета изявиха желание да останат в него. Очкаваме всеки момент Евгени Тунтев, който е в отбора, но е с наказание да се завърне и да тренира с нас”, коментира още наставникът на симитличани и призова през този сезон публиката, която сякаш приема успехите на отбора за даденост, да се завърне на стадиона и да подкрепя труда на момчетата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *