Септември (Симитли) победи ЦСКА с 2:0 и пропусната дузпа

Венци Айдарски на пето Световно първенство по плуване
July 15, 2017
Жестока катастрофа на Е-79 при “Мамин Кольо”
July 16, 2017

„Много добра контрола за нашия отбор, днес играхме  през повечето време с титулярите. Доволни сме и от играта, и от резултата“- заяви старши треньорът Спас Стоименов.

2:0, които можеха да бъдат 4 при изпусната възможност за отбелязване на дузпа от страна на Гущеров и отмяна на чист гол на симитличани, задоволиха треньорското ръководство в поредната контрола на Септември. Изключително разумна и мъжка игра показаха футболистите на Септември (Симитли) особено през първото полувреме, когато паднаха и головете за отбора. В 37-мата минута, след като Гущеров пропусна да отбележи дузпа отсъдена за Септември, Хазуров се възползва от добра възможност и откри резултата за 1:0. В края на първата част, след добро подаване на Гущеров, отново Хазуров пое топката и покачи резултата до крайното 2:0.

През втората част треньорският щаб, реши да вкара в игра, по- голяма част от юношите си и да проверява и надгражда техните възможности.  Много от момчетата дадоха заявка за добър футбол и голямо желание за игра. „Мисля, че срещу един от стойностните отбори в групата  ЦСКА, днес се представихме много добре. Вървим по възходяща линия, което много ни радва. Надявам се да продължаваме така и до последния мач“- коментира още Спас Стоименов след края на мача. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *