СБС честват VI-ти рожден ден на х. Беговица

Левски Крупник с класическа победа над Малеш Микрево
November 20, 2017
Благотворителен базар в полза на кухня за бедните в Благоевград
November 20, 2017

Тази година Съюз на българските спасители чества VI години от създаването си. Рождения ден се чества на хижа Беговица в района на Национален парк Пирин. На тържеството присъстваха Председателя Костадин Карамитов, координатор на Казанлък- Димитър Димитров, координатор на Радомир- Кирил Кирилов, районен координатор на София- Мартин Иванов, координатор на Банско- Петър Шенков, УС Петър Карамитов и много други дългогодишни членове на СБС като Кирил Божков, Андрей Андреев, Симеон Далев, Георги Златинов и Светослав Решков.

Кои са СБС „Съюз на Българските Спасители” ?

Организацията „Съюз на Българските Спасители” е създадена да набира доброволци и спасители, да създаде доброволческа мрежа в цяла България, да защитава правата на спасителите и да помага на хората изпаднали в беда, при бедствия, аварии, катастрофи, извънредни и кризисни ситуации да опазва обществения ред и околната сред. Целите ни никак не са лесни, но с ваша помощ, хъс и амбиция заедно можем да реализираме идеята си. Нашата мисия е да докажем, че макар и малко все още е останала човечност в някои от нас, които са решили безвъзмездно да помагат на хората.

Чувството да помогнеш на някого в беда е неустоимо. Всеки човек може да бъде СПАСИТЕЛ и всеки може да бъде спасен.

За да бъдеш спасител никак не е лесна, в някои моменти дори опасна, често рискуват здравето и живота си, за да спасят нечий друг. Малко са онези, които осъзнават, какви рискове поема и какво жертва един спасител за да свърши работата си.

Вярваме, че някой ден ще живеем в по-хуманно ориентиран свят и спасителите ще бъдат ценени от всички ни.

А до тогава, ние няма да спрем да се развиваме и да даваме всичко от себе си, за да бъдем възможно най-полезни за всички Вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *