Сандански в очакване на празниците

Дарение от Холандия за нуждаещи се от Сандански
December 23, 2016
Ловджийски хетрик за Васил Феридаров
December 24, 2016

Културната програма за периода 25.12.2016 г. – 31.12.2016 г. отразява традиционните събития и чествания в християнския и националния календар, като особен акцент ще бъде поставен на 25 декември – Коледа.

С Коледно шоу за деца на площад „България“, на 25 декември от 11:00 ч. ще започне истинско забавление и детски игри. Самият Дядо Коледа ще посети Сандански и ще забавлява всички деца, които го очакват.

В празничния ден ще има много игри, музика и танци, изненади и подаръци.

Станал вече традиционен за 24-ти път община Сандански ще избере цар на виното. Празникът, посветен на напитката на боговете ще се състои на 28 декември, от 17:00 ч. на пл. „България“.

Новата 2017 г. община Сандански ще посрещне с много музика, танци и заря. За всички, празнуващи на пл. „България“ от 23:30 ч. ще започне празничния концерт с участието на Володя Стоянов и Ваня Найденова. С чаша шампанско в ръка и пищна заря кметът на община Сандански – Кирил Котев ще отброи последните секунди до настъпването на новата 2017 г.

Основна цел на програмата е обединяване на гражданите на община Сандански около идеята за моралната сила на християнските ценности и тяхното празнично посрещане.

Очакваме Ви да празнуваме заедно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *