Санданчанин с нова хитова песен заснета в Берлин

За втора поредна година в Кресна се проведе акция „ Да чуем будителите”
November 1, 2017
Атанас Свисов заминава на Световно първенство по ММА в Бахрейн
November 1, 2017

Санданчанин eмигрирал в Германия не се отказва от своята мечта, а именно да записва песни и да надгражда своите умения. Веселин Кръстев (Еско) е само на 23 години, а зад гърба си има 3 албума, които съдържат 35 песни.

В момента Веско се намира в Регенсбург (Германия), където не само твори музика, а развива и собствена марка за дрехи (Rule Style), които може да намерите онлайн на shopme.bg. Все още младият изпълнител е студент и следва “Медии и Комуникации” в града, в който се намира.

Творческата му кариера започва преди четири години, през които той направи записи с Vessy (Веселина Дебренлиева) , Нели Андонова (Вокална група Звънче), Злобен МС (Мишо от България търси талант), както и известният на цяла България изпълнител, Бате Сашо.

Трите му албума се казват Starting from the bottom, 500 стигат и Ластик. Веско от малък има слабост към патриотизма, за това и вторият му албум е насочен към турското робство на България. Настоящата песен, която е проект с Бате Сашо е записана в началото на годината, а преди месец бе заснет и клип в Берлин.

Видео от новата песен:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *