Санданчанин с комоцио след като беше пребит от колега таксиджия

Социалното министерство си поръчало 10 луксозни коли за 720 хил. лева
March 21, 2018
Джип се вряза в товарен автомобил на Е-79 край Кочериново
March 22, 2018

На 20.03.2018 в спешното отделение на гр. Сандански е постъпил пребит шофьор от негов колега. Диагнозата е комоцио.

“Случката се развива следобед на входа за паркинга на Интерхотел Сандански. Пребитият шофьор получава сигнал за поръчка, след което забелязва, че друг негов колега взима клиента точно преди него. По-късно се засичат на пиаца и обменят няколко думи по темата за ‘откраднатия’ клиент. Веднага след това биячът качва друг сънародник от неговия етнос и го проследят до паркинга на Интерхотел Сандански и му нанасят побой. Подаден е сигнал в полицията по случая. Това не е първи случай на пребит шофьор от друг негов колега от ромски произход.

– Без да бъдем дискриминативни, да сте попадали скоро на случай българин да пребие някой от ромски произход ?
– Според вас нормално ли е подобно поведение ? – Ами ако същия този човек вози вас или вашето дете ? – Как ще реагират собствениците на таксиметрови услуги по този въпрос и защо наемат шофьори с проблеми с гнева ?
– Таксиметровите шофьори не преминават ли психотест за емоционална стабилност, самоконтрол, професионална отговорност, склонност към агресивно поведение ?
– Към общините, в конкретика и Сандански, защо позволявате да има таксиметрови автомобили без платени такси в общината ?

Общините толкова ли са затруднени сами да осъществят контрола, за да си съберат дължимото и да ограничат нелегалните таксита ? – Към таксиметровите шофьори, защо няма реакция от вас при подобни инциденти, ами ако утре се случи на вас, вие как бихте постъпили ?” сподели приятел на набитият таксиджия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.