Режисьор от Сандански и оператор от Петрич с филм за Ванга и Преподобна Стойна

МВР официално: Загиналият шофьор на леката кола се е блъснал в ТИР-а челно
July 16, 2018
Благоевградски рефер вдигна червен картон на жена си
July 16, 2018

Младият режисьор от Сандански – Николай Милюков и опитния оператор Андон Бакалов взеха участие в направата на филм за Ванга и Преподобна Стойна, който се казва “Сълзи от спомени”. Този четвъртък от 19:00ч. ще бъде премиерата на филма в “Дом на киното” в гр. София, където за първи път филма ще бъде излъчен на голям екран. “Сълзи от спомени” е създаден през 2017г.

Дуото между Николай и Андон продължава да твори в областта на киното, като през 2018г. заедно направиха късометражен филм “Къде ти е главата”, който осмива забързаното ежедневие на хората.

“Казват, че всяко нещо си стои в пространството и чака своето време и място за да се случи! Тези думи, често са били изричани от една пророчица. Ванга. Причината да направим този филм е в знак на благодарност и спомен за нея. И не само… „Сълзи от спомени“ е филм, в който сме се опитали да представим разказите и спомените на три жени, които са били близки на Преподобна Стойна и Ванга. Така, както хората почитат паметта и добрите дела на Ванга, така и самата тя е почитала паметта и силата на Преподобна Стойна”, сподели продуцента на филма. 

Билети: https://goo.gl/YA3DpE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *