ПТГ се включва в инициативата на община Сандански

Една трогваща история на едно младо момиче
April 12, 2016
Софтуерна компания желае да насочи учениците в средното образовани
April 20, 2016

Професионална техническа гимназия град Сандански се включва в инициативата на община Сандански за традиционно пролетно почистване под надслов „За един по-чист град“. Кампанията ще се проведе от 15 до 23 април 2016 година. Всички учители и  ученици от Гимназията ще почистят заедно района около  двора на училището, както и помещенията  вътре в сградата.

В помощ на доброволците ще се включи и фирма „Сити Клийнинг“ ЕООД от  гр,  Сандански. Тя е специализирана в професионалното почистване на сгради и промишлени обекти. „Сити  Клийнинг” ЕООД ще подпомогне дейностите по почистването с  професионална техника  и умения за по – уютна  училищна среда.

Ще бъдат почистени основно и кабинетите, в които Техническият университет – София ще извърши своя приемен  кандидат-студентски изпит. По традиция и тази година ТУ – София избира за място на провеждане на изпита  Професионална техническа гимназия, а датата е 23 април 2016 година.

На изпита се очаква да присъстват много ученици от цялата Благоевградска област, които най-вероятно ще са бъдещите студенти в университета.

Нека всички да обединим усилията си в почистването и поддържането на чистотата на нашето населено място, за да стане по-приветливо и чисто.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *