Предпразнично почистване в Сандански

Две жени от Благоевград дадоха около 20 000 лв. на телефонни измамници
April 6, 2017
Малки и големи изработиха празничната украса на гр. Сандански
April 6, 2017

Традиционното пролетно почистване в община Сандански тази година ще се проведе на 7 и 8 април 2017 г.
Всички детски и учебни заведения на територията на общината също се присъединяват към кампанията „За един по-чист град“ 2017 г. като освен своите детски градини и училищни дворове ще се почистват и района около църква „Св. Георги, парка, Летния театър, районът около Пожарната и Поликлиниката, ж.к. „Спартак“, Казепов, МБАЛ „Свети Врач“, Евангелска църква, Футболен стадион и Пазара. Общинска администрация – Сандански ще почистват Околовръстно шосе „Стефан Стамболов“, гробищен парк и пътя от Санаториума до Манастирчето. Военно формирование 26400 гр. Благоевград се присъединяват в района на ул. „Кръстьо Хаджииванов“, СБС – ж.к. „Спартак“. Всички населени места в община Сандански също се включват в инициативата.
Всички, които и тази година ще подкрепят инициативата за почистване на община Сандански, е добре да знаят, че всички събрани отпадъци трябва да бъдат оставяни в чували до контейнерите за смет, тъй като в дните на почистването ще има организирано извозване от община Сандански.
Нека обединим усилията си и заедно направим по-чисто и приветливо мястото, в което живеем. Призоваваме всички жители на община Сандански да се присъединят към акцията и почистят своите дворове и жилищни пространства.
Община Сандански уведомява всички, че желаещите да се присъединят към акцията могат да се запишат на телефон 0882 011030.
Партньори на община Сандански са „Стройкомтранс ”, „УВЕКС” и „БУЛЕКОПАК“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *