ГЕРБ: Да работим за Санднаски, вместо да се занимаваме с политически интриги

ТИР помете 13-годишно момче в Благоевград!
April 26, 2018
Венци Айдарски и Йордан Янчев покриха нормативи за участие в европейски първенства
April 26, 2018

Основна цел за ГЕРБ – Сандански винаги е била развитието на общината и подобряването на живота на хората. Ние считаме, че за действията трябва да се съди по резултатите, а за различните мнения – по тяхната целесъобразност. Вярваме, че трябва да има теми, които да ни обединяват и в името, на които да загърбваме дребните политически противоборства в името на по-доброто бъдеще на региона ни.

За съжаление обаче, виждаме, че предизборната кампания вече е започнала за някои политически субекти и те са готови с действията и поведението си да опетнят всичко, което се прави, в името на краткотраен политически дивидент. Днешният избор на нов управител на дружеството “Увекс” бе поредно доказателство за това. Бяхме свидетели на безпрецедентно поведение от една партия, която едновременно подкрепя политиките на ГЕРБ, когато вижда, че те са правилни и се оценяват от хората, и същевременно се опитва да ги дискредитира с безпочвени твърдения, целящи да уронят нейния имидж.

Призоваваме колегите от РЗС, когато считат, че нещо нередно се случва с нашата община да използват правото си да гласуват „против“ в Общински съвет, вместо едновременно да се социализират с успехите, но и да измислят несъществуващи скандали. Защото последното не е в услуга, нито на Сандански, нито на хората. Нещо повече, очевидно тяхната цел е да дискредитират в лично качество представителите на ПП ГЕРБ в Сандански. Последното показва, че те се притесняват от резултатите, които постигаме не само на местно, но и на национално ниво. Но безпочвеността на твърденията им прозира и от начина, по който са направени. Припознават ни като заплаха, защото показахме нов подход и изхвърлихме порочните модели от управлението на общината. Но нашите политически противници продължават да ги търсят, а когато не ги намират – си ги измислят. Защото не познават друг начин за управление на местната власт.

ГЕРБ се утвърждава като водеща политическа сила в Сандански, но това за нас означава, че са нараснали и отговорностите ни. И ние никога не сме забравяли, че за това как се справяме оценка ще дадат хората на изборите. Затова вместо да се занимаваме с политически интриги, ние работим. Готови сме да си партнираме с всички, които искат Сандански да се развива, но желаем това да се заяви не само с декларации, а с реални действия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *