Първи общински турнир по баскетбол за купата на община Сандански
September 16, 2016
“Попитай кмета”: Ремонт на ул. “Рила” и обходният път
September 17, 2016

От днес стартира нашата рубрика “Попитай кмета”. С тази рубрика нашата медия цели да улесни всички читатели, които искат да попитат анонимно или не, кмета. Вашите въпроси може да бъдат зададени анонимно на лично съобщение във Фейсбук или като коментар под тази публикация. Няма да се публикуват псувни и обиди!
Улеснете Вас и помогнете за по-доброто бъдеще на община Сандански.

5 Comments

 1. НЕЛИ ВЕЛЕВСКА says:

  г-н Котов аз съм родител на две от децата, които се учат в Трето основно училище “ХРИСТО БОТЕВ”. Искам да попитам, защо всяка година пътуващите деца от с. Вълково имат проблем с картите за пътуване? Никога не им ги дават за първият учебен ден. Винаги на 16 септември те трябва да си плащат билетите, защото списъкат на пътуващите деца не е бил даден на г-н Пачов. Директорът на училището казва, че списъкат е даден на г-н Пачов. И така ни разиграва почти седмица и половина даже две седмици. Моите деца са от пътуващите за с. Вълково и все още нямат карти и трябва да си плащат билетите, справедливо ли е това, че просветата плаща един път и втори път вземат пари от децата. От децата ли намериха да печелят пари? Вместо тези пари да им ги даваме за закуски те отиват за билети, които вече са платени от просветат на г-н Пачов. ДОКОГА , ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТ ЕДНИ С ДРУГИ, ПРЕХВЪРЛЯТ СИ ВИНАТА. ПОТЪРПЕВШИТЕ СА ДЕЦАТА!!!!! ИСКАМЕ ОТГОВОР. Картите им са готови, но не ни ги дават с оправданието, че не им е било платено на г-н Пачов. Докато не им били платили нямали да ги дадат това стана през 2015-2016 г. стегна се и до бившият кмет на САНДАНСКИ-ТОТЕВ. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ЩЕ НИ ОТГОВОРИТЕ, МОЛЯ ВИ!

 2. НЕЛИ ВЕЛЕВСКА says:

  Извинявам се за грешката ми г-н КОТЕВ за вашата фамилия?

 3. Янева says:

  Кога ще се газифицира ул.”Св.Св.Кирил и Методий” отсечката между ул.”Иван Рилски” и магазин Дунав? Само тя остана от въпросната улица.

 4. Янева says:

  След ремонта на ул.”Рила” да чакаме ли и ремонт на тази отсечка, защото до колкото знам старата и амортизирана В и К мрежа е причина да спре газификацията преди две години тук ?

 5. Гражданин 13 says:

  г-н Котев не се сдържах реших и аз да питам нещо защото и аз съм избирател и данакоплатец като другите.Нормално ли е според вас майка на три деца от Български пройзход с тежка Дискова Херния когато отиде до социално подпомагане за децата си да и бива отказвано подпомагане защото тя плаща и квартира ток вода купува им дрехи ядене Учебници тетрадки и т.н. с парите който маика и успява да заделя от работата си в чужбина(не си мислете че там е рай-чужбината)защото с 3 дечица трудно се започва работа…а влиза след нея жена от ромски пройзход която има две деца и бива посрещана като ВИП та дори е неграмотна да си попълни документите сама и служителите и ги попълват и ХОП след 30 дена само Ромката започва да получава помощи които съм убеден че не са по малко от 600-700 лева да не казвам повече или господин Кмете и ние да се побоядисаме малко черни та най накрая да вземат и на нас да ни дадат помощи нали УЖ закона е един и същ за всички…но уви от десетилетия се знае че който си плаща където и колкото трябва или му се дават повече помощи или е недосегаем за закона та господин Кмете вземете отношение по всички наложащи се въпроси както му е реда докажете че нашият избор отново не е бил грешния а правилния защото по този начин отново ще ви се доверят Уважаемите Граждани на този красив Град Сандански аз лично не съм от тука но града за мен е Уникален.Г-н Кмете помагайте наистина на хората които са в нужда вие можете и има начин как да им се помага вие сам добре го знаете…P.S.Благодаря за разбирането и ме извинете за критиките но ако ние не си оправиме държавата и града няма кои да го стори вместо нас 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.