Петър Златинов донесе победата на Вихрен

Обновената библиотека в Сандански отвори врати
April 2, 2018
12 кръг – Резултати и класиране V ниво – “Б” ОФГ – Струма 1
April 2, 2018

Отборите на Банско и Вихрен предложиха голово шоу , обрати и вълнуващ двубой в срещата от 23-ия кръг на Югозападната трета лига. Двубоят завърши 3:4, но със сигурност е доставил удоволствие на зрителите на стадион” Свети Петър” в курортния град.

Още във 2-та минута Милен Лефтеров се оказа очи в очи със Стефано Кунчев, който обаче не му позволи да отбележи.  Последваха пропуски на Фикийн и Креболиев. В 24-тата  Владислав Златинов със зверски шут не остави никакви шансове на Ангел Юсев  и откри  за гостите. След още 6 минути Петър Златинов поби отдясно и намери Даниел Пехливанов, който вкара втори гол за Вихрен.

Драмата стана пълна след час игра, когато играчите на Банско стигнаха до пълен обрат само за 5 минути. Точни бяха Смаил Креболиев , Владимир Кабранов от фаул и  капитанът на козлите Петър Лазаров, който донесе пълния обрат за 3:2.

В 82-та минута бившият футболист на столичиния Септември Даниел Пехливанов вкара втория си гол в мача и изравни за 3:3.  Минута преди края на редовното време Петър Златинов напомни за най-добрите си години и след самостоятелен пробив фиксира крайното 3:4 в полза на Вихрен.

В класирането Вихрен остава трети с 47 точки, а Банско е на 5-та апозиция с 32 точки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *