ОФК „Вихрен“ Сандански стремглаво върви към окръжната група

Отборът на “Спорт и сигурност” взриви Търговище със своето участие
May 15, 2017
Заместник-министър Манолев обсъди възможностите за засилване на експорта към китайския пазар на среща със заместник-кмета на Нинбо
May 15, 2017

Три кръга преди края на шампионата в Югозападната трета лига, ОФК „Вихрен“ Сандански заема незавидното предпоследно 17-то място във временното класиране. В последният си мач, местният тим отстъпи като гост на „Марек“ в Дупница с 2:1 и се запъти усилено към директни мачове със селските отбори през новия сезон.

Припомняме на нашите читатели, че кметът Кирил Котев лично пое цялата отговорност за бъдещето на футболния клуб. По негова инициатива бе избран нов управителен съвет от общото събрание на клуба. В новия УС влязоха предимно лица, които са близки по една или друга причина до кмета на общината. Започнаха масови рокади, като назначеният за изп. директор Радостин Станев бързо подаде оставка след изключително слабите резултати на отбора. Финансирането, което Кирил Котев бе обещал, така и не бе подсигурено.

Резултатът е налице – миналият сезон „Вихрен“ завърши 5-ти в крайното класиране, като в челото бяха отборите на „ЦСКА“, „Витоша“ Бистрица, „Сливнишки герой“ и „Миньор“ Перник.

Санданчани се питат – защо кметът си позволи да изгони предишните управници в клуба, при които нещата вървяха повече от добре?

Все пак футболните запалянковци в града се надяват „Вихрен“ да вземе пълен комплект точки от оставащите три мача до края, за да диша спокойно и да се спаси от резил.

Под сурдинка в Сандански се коментира, че единственото спасение за отбора е бизнесменът Коко Динев, който може да повлияе положително на отбора.

Защо обаче „Вихрен“ трябваше да стигне до това ниво, трябва да отговори кметът на Сандански – Кирил Котев!

Leave a Reply

Your email address will not be published.