Община Сандански ще участва на международна туристическа борса “Ваканция и СПА”

Стрелците от Сандански с най-точен мерник на държавно първенство
February 9, 2018
Ска Келер: ЕС няма да финансира нов път през Кресненското дефиле
February 9, 2018

Община Сандански ще вземе участие в едно от  водещите събития за туристическата индустрия в България – Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, която ще се проведе за 35-ти път от 14 до 16 февруари, в Интер експо център – град София.

Събитие от този род ще даде отлична възможност на община Сандански да представи своя уникален туристически профил пред все по-големия брой посетители на борсата.

Представяне на възможностите за здравен туризъм и културното наследство под днешен Сандански, дегустация на вина от Мелнишкия регион и възстановка на древен тракийски ритуал за здраве са само част темите на атрактивното представяне на община Сандански.

В рамките на програмата акцент ще бъде поставен и върху неповторимия Мелник – природно чудо и културен шедьовър. Изненада за всички посетители и новост ще бъде и организирана томбола за посетителите на щанда на община Сандански.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *