Община Сандански посрещна своите „Мениджъри за един ден”

Спипаха амфетамин и канабис в Кресна и Петрич
November 17, 2016
Днес ще преобладава слънчево време
November 19, 2016

Общинска администрация гр. Сандански стана домакин на ученици от ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев” гр. Сандански като се включи в световната инициатива, провеждаща се в над 100 страни – „Мениджър за един ден”. Дванадесетте бъдещи мениджъри бяха посрещнати от кмета на община Сандански г-н Кирил Котев и секретарят г-н Георги Жежев.  Всички бъдещи мениджъри получиха и копие от  надлежно подписани и подпечатани договори за обучение в рамките на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

Според предварителната регистрация на бъдещите мениджъри и техните интереси, община Сандански оформи пет работни групи с различни целеви задачи, свързани с техните мениджърски умения и работа в екип. При своите презентации, на които присъстваха кметът на общината Кирил Котев, заместник- кмета Зорица Органджиева, секретарят Георги Жежев  и експерти от различни области в община Сандански, учениците показаха изключителна креативност, умения да боравят с мениджърски инструменти и иновативни подходи.

„Мениджърският” ден бе изключително емоционален и за домакините и за учениците, които в края на деня получиха от кмета на община Сандански – Кирил Котев сертификати за постижение.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.