Община Сандански бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден”

Висшият експертен екологичен съвет гласува източния вариант на магистралата през дефилето
October 12, 2017
От Сандански стартира кампанията “10 години България в ЕС и Българското председателство на Съвета на ЕС”
October 12, 2017

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.

Общо 13 ученика от гимназиалните класове на ПТГ, ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев“ се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града.

Бъдещите мениджъри бяха посрещнати от секретаря на  общината -Георги Жежев, който разказа накратко за функцията на общината и отделните звена към нея.

Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен с определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.

Учениците показаха готовност и отговорност при ролева задача за постъпване на работа, познания при изработването на документ, креативност при създаването на презентация, аналитични умения и последователност.

В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!